Anya Németországban

Anya Németországban

Ingyen próbatermékek Németországban

2021. augusztus 20. - Anya Németországban

 

Németországban rengeteg lehetőség van ingyen próbatermékek beszerzésére. 

A második bejegyzésemben írtam, hogy ahogy kiderült a terhességem, a nőgyógyász a kezembe nyomott egy nagy promo csomagot számtalan prospektussal és terhesvitamin mintákkal. Ez nőgyógyásztól is függ, viszont most olyan lehetőségekről fogok írni, amiket bármelyik kismama be tud itt Németországban szerezni. Sajnos nem mindent örökítettem meg fényképen, ezért képkeresőben talált képeket használok illusztrációként. Jelenleg azokat mutatom meg, amiket én is igénybe veszek/vettem. 

dm glückskind: már a regisztráció után kapunk egy 10%-os kupont és további ajándékokat és kedvezményeket kapunk a dm applikációján keresztül. Telefonon keresztül tudjuk aktiválni a kuponokat és a kasszánál bemutatva le is vonják a kedvezményeket, valamint egy sálat is kaphatunk (amit később szoptatósálként is használhatunk) - ehhez is aktiválni kell egy kupont. Születéskor, valamint a gyermek 1. születésnapján kapunk kis kosaracskát sok próbával. (Mivel gyermekünk még nem született meg, ezért erről nem tudok jelenleg nyilatkozni, de ha megkapom, akkor frissítem a bejegyzést.) Az applikációban mindig kapunk kuponokat pelenkákra, törlőkendőkre, babaápolási eszközökre, szóval mindenféleképpen érdemes ránézni és kihasználni a kedvezményekre.

dm glückskind

Rossmann babywelt: miután regisztrálunk a programra, kapunk egy kupont egy ajándéktáskára. A zöld kistáska a kis szamár mintájával nagyon aranyos, az én csomagom pelenkamintát, terhességi olajmintát, betétet, mosogatószermintát, mellbimbókrém mintát, valamint melltartóbetétet tartalmazott.
Születéskor, valamint a gyermek első és második születésnapjakor is kapunk ajándékot, amikről nem akarok még spoilerezni, szóval azokról nem írok még. Az applikáción keresztül mindig kapunk 10%-os kupont, valamint különböző kedvezményeket pelenkákra, textilpelenkákra, tápszerre, törlőkendőre. 
Willkommen in der ROSSMANN babywelt
Hipp Babyclub: itt is kaphatunk mintákat, én eddig egy pelenkát kaptam, egy terhességi teamintát, valamint babaolaj mintát. Itt is kapunk kuponokat és a gyermek első születésnapján is kapunk mintákat. 
HiPP Mein Baby Club
Kaufland Familienmomente: itt a gyermek születésekor kapunk egy üdvözlőcsomagot sok mintával és a gyermek számára egy kapucnis törölközővel. Később kuponokat és kedvezményeket kapunk (pl pelenkára). Innen még nem kaptam semmit, de ugye gyermekünk még meg se született. 
Kaufland Familienmomente

A bejegyzés trackback címe:

https://anyanemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr516665494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása